Sjukstugan fortsätter


Vilgot har börjat återgå till sitt vanliga jag... När han vaknade i söndags så var han feberfri och drack sin välling. Dock hade han lite dålig aptit igår och ville inte ha någon mat eller kvällsvällingen... Så det blev mest vatten, kex och fruktpure igår.

Nu när han väl är pigg så har självklart Lovis blivit dålig. 🙁
Hon började kräkas vid kl. 3 inatt och kräktes 3 gånger. Svårt att säga än om det kommer fortsätta, då hon inte stoppat något i magen än... Bara några klunkar vatten.

Måste ändå var så mkt bättre att börja kräkas så sent på natten... Hon hade inte alls lika mkt att få upp som Vilgot som började på kvällen. Sen har ju hennes kropp hunnit ta upp näringen i det hon åt igår... Vilgot kräktes ju upp allt han hade ätit sen lunch och sen fick han upp kvällsvällingen direkt. Lovis är just nu iallafall inte lika slö som Vilgot var morgonen efter. 

Bara vänta och se om bakslaget kommer och om hon får behålla något i magen idag... ✊ Sen hänger det nog lite på om hon vågar äta och dricka... Sist vågade hon ju inte det så efter 6 dagar blev det ju en tripp till barnakuten! 

Hatar magsjuka och hatar även att det oftast kommer i omgångar... Tar sån tid innan man är av med skiten. Sen är det typiskt att inte ungarna kan vara sjuka samtidigt, för den som är pigg härjar hela tiden med den som är sjuk och slö... Kunde ju varit skönt om båda hade varit slöa samtidigt! 😉

Igår spendrade vi flera timmar ute... Misstänkte att Lovis skulle bli dålig så passade på! Uteleken resulterade i en Olof och en islykta! 😃😍