Bort bort bort


Nu ska alla dessa envisa bacillusker bort från detta hus!! 

Går inte lita på...


Jag tror jag blir galen! 10 dagar sedan magsjukan gjorde entré. Jag har hela tiden klarat mig trots torkning av kräks, byte av massor av diarréblöjor och gos med barnen! I torsdags var alla andra i familjen återhämtade och i lördags friskförklarade vi oss, och vi kunde äntligen komma ut från huset och träffa folk. Jag slapp blir sjuk! 

Trodde jag... Idag, när det egentligen enligt alla "regler" ska vara lugnt, så har det blivit min tur att bli sjuk! Herregud vad jag är trött på denna hemska sjukdom! 

Tänkter aldrig mer lita på 48-timmarsregeln och allt som sägs... Är inte första gången det inte stämmer! Hoppas bara det stämmer att de som varit sjuka är immuna ett tag nu så ingen annan blir sjuk igen!

För en andra gång hade jag nu storstädat huset, tvättat alla textiler och till och med bytt till nya fräscha tandborstar... Återigen förgäves! Suck!


Frisk promenad


När Vilgot sov i eftermiddags så tog Lovis och jag kall, frisk och behövlig promenad. Först stannade vi hos hästarna och sen hyrde vi 2 filmer på statoil... Så nu har vi haft filmeftermiddag! :)


Även idag har det bara varit 1 mugg cola och lite lite popkorn som gått ner i Lovis mage. Till och med mjölkchoklad ratar hon! Men nyss fick hon faktiskt ner 2 fiskpinnar! 😃👍

Vilgot har jag fått i majsvälling och risgröt... Hoppas det funkar bättre för magen än havren! ✊

Tobias han är inte katig... Hög feber och magont. Ska försöka få i även honom lite ätbart genom att hämta pizza nu! 😜🍕

1