Kickstarta

 
Min mamma har gjort det ett par gånger och nu ska även syrran köra... Så är väl dags att även jag testar på! Kan ju inte vara återförsäljare utan att ha testat själv! Alla jag vet som testat verkar ju väldigt nöjda! Så nu är det snart dags att köra 9 dagar med Forever Livings kickstart C9. Nervöst och spännande, vet att de två första dagarna är jobbiga, men va tusan, det är 9 dagar av mitt liv, och jag får förhoppningsvis massa ny energi efteråt. Inte minst kommer jag bli av med sötsuget, och efter kuren kommer jag fortsätta att äta Thermen som tar bort sötsug, för vill inte att det återgår till det sug jag har idag! Som bonus tappar jag förmodligen några kilon och centimeter runt magen! Är inte heller fel att få "order" om att träna varje dag, kan jag behöva! ;)
Sen får jag se om det blir att köra 30 dagar med F.I.T. 1 också efter C9an! :)
 
 
 
Först tänkte jag att jag inte hade råd att köpa hem C9 nu när jag är mammaledig, men blir ju inte så farligt med min återförsäljarrabatt och så får man tänka på att man sparar pengar på den vanliga maten man skulle ätit under dessa 9 dagar! :)
 
För er som inte vet vad jag pratar om så finns information om C9 och F.I.T.-programmen här.
 
Någon som vill köra samtidigt som mig och syrran (eller någon annan gång såklart) så hojta till! 
 
 
Började handla hem lite matvaror till C9-perioden igår när vi var på Maxi... Sånt som är bra mat till den måltiden man får äta vanlig mat på dag 3-9. Ja sån mat som är bra helt enkelt... Även efter C9an såklart. Bytte tex ut vår pasta och ris till fullkorn och quinoa. Fyllde frysen med fisk och kycklig, köpte färska bär, frukt, massa grönsaker och rotfrukter... 
Ska även köpa hem kokosmjölk, mandelmjölk eller sojamjölk (vilket är godast?) för att blanda shaken med och så blir det att blanda ner olika bär för att variera smaken! :)
Jag som är GB-opererad måste nog pilla i mig lite extra från "Fria listan" eftersom jag tar upp mindre näring av den mat jag äter än icke-opererade gör så blir att ha en hel del av detta hemma:
 
 
Självklart ska jag försöka undvika sockret redan nu innan vi kör igång, och börja äta nyttigare. Inte för att vi äter dålig mat idag... Har ju en duktig sambo som lagar fin mat. Men vi behöver skärpa oss med den vita pastan och riset, och jag kan behöva minska på brödet! Har gjort en stor omgång med mina älskade Kesoplättar idag... Var länge sen nu, och är så bra att ha på kvällen att ta till istället för kvällsmackan! :)
 
Städade frysen igår... Dels för att det var behövligt, slängde massa gammalt bröd och korv och sånt som legat längst i alldeles för länge. Dels för att få överblick över vad vi har där i, och främst för att slänga ut allt onyttigt! Sparade lite kanelbullar för när morfar kommer på besök, men annars åkte alla bakverk och hemmagjord glass och sånt där man sparar och tänker att det kan vara bra att ha nångång! Bara dumt att det finns när sötsuget kommer! ;)