C9 - Dag 5, 6, 7


Inte bloggat på några dagar, dels har vi haft en hel del på schemat och dels blir det lite tjatigt att skriva precis varje dag! 

I fredags var vi ute med ett par nya vänner, bowlade och åt indiskt på Kråkan (Suuupergott!). Jag åt kyckling. Jag undvek riset men åt fakiskt lite naanbröd. Dock gick jag iallafall inte över dagskalorierna, även om det blev lite fel typ av kalorier. 

Igår var vi på en shoppingtur till Kalmar... Vi åt på ikea och jag åt en kycklingsallad och skippade dressingen, så det blev en bra måltid även om det var på restaurang. På kvällen igår blev det grillning mitt i snövädret. Vi gjorde grillspett och jag åt kyckling- och grönsaksspett! :) 


Träningen de två senaste dagarna har varit obefintlig... Tränade visst för hårt i torsdags, så min halsont blev mkt sämre och jag pallade inte med någon träning i fredags. Igår var vi iväg hela dagen, men det blev iallafall 11500 steg genom att ränna i affärer! ;)

Idag är vi bjuda på kroppkakor i Bockara... och det går ju bara inte att motstå mammas kroppkakor! ;)
Får dock bara bli en liten portion och sen ingen mer vanlig mat idag... Så återigen kommer jag iallafall klara kalorigränsen även om det är fel typ av mat! 
Får bli en lång rask promenad nu på förmiddagen, och om inte halsen är sämre igen i eftermiddag får det även bli ett cirkelträningspass här hemma!! :)

Har inte hänt så mkt mer på vågen, -2 kg ligger jag på sedan i måndags. Men viktminskningen är ju inte målet.

Jag kommer fortsätta äta sunt men inte superstrikt... Man måste unna sig annars blir livet tråkigt. ;) Vi fortsätter nog ett tag till med att räkna kalorier, för att bli medvetna om hur just vi bör äta ungefär! 

Jag Ska fortsätta vara duktig med träningen och komma igång mer med löpning. Mest för att må bra i kroppen och dels för att Kunna unna mig gott utan dåligt samvete. Om några kilon försvinner också får bli en bonus! :)