C9 - Dag 4


Jag har trott sedan i söndags att jag ska bli sjuk, då jag på kvällar och nätter har superont i halsen, och jag tänker hela tiden att imorgon kommer jag nog inte klara att träna. Men det bryter visst aldrig ut något (peppar peppar) och på dagarna har jag bara lite ont i halsen och att träna går finfint. Idag visslade det iofs i luftvägarna på mig efter träningen, men jag tog i ganska hårt.

Kände idag att jag måste träna mer styrka också, inte bara promenera/springa, så idag fick det blir cirkelträning efter den braiga 7-minuters-träningsappen jag skrev om i höstas. Fast numera kör jag alltid 2 omgångar, tar i hårdare och skiter lite i de 10 sekundernas vila mellan övningarna.. jag kör på så fort jag bytt position! 14 minuter låter kanske lite... men det är intensivt! Det känns i hela kroppen, jag får träningvärk, svetten sprutar och jag är helt slut efteråt! Så det lär nog funka fint! :)
 Ju starkare jag blir i kroppen ju fler omgångar får jag lägga på sen! Kul med lite sporre att kunna klara fler och fler. Man sporras ju även i varje övning... man märker tex snabbt hur många fler armhävningar man hinner göra på 30 sek, och även hur varje övning känns lättare och lättare att utföra! Träning är kul, varför minns jag aldrig helt hela året runt! ;)

Kan inte påstå att jag är hungrig nu under C9:an iallafall... Tvärtom, tycker det är ganska mkt som ska ner! Särskilt eftersom jag inte får i mig alla 600 kcal på en måltid... Blir ju två shakes och två måltider per dag! 

Idag blev det två jordgubbsshake, de är fräschast och godast! Lunchen bestod av färsk kycklinggfile och blomkålsmos. Till kvällen lyxar vi till det med hamburgertallrik. Fast jag skippar högrevsfärsen och gör burgare på kycklingfärs. Sen hoppar jag bröd, gör "pommes" på sötpotatis och så sallad till! Tror det blir fint! :)

Sambon är på gymmet, Lovis hos Astrid och Vilgot sover... Lugnt och skönt här hemma! :) Passade först på att träna, sen blogga och nu ska jag färga håret och sen ta en lång skön dusch! 
Kommer bli skönt med myskväll med familjen sen när allt är klart och middagen serverad! Jag mår alltid som bäst när saker som ska göras är gjorda och avbokade, och idag har jag städat hela huset så det är färdigt inför helgen... Bästa känslan!! 
👍
  
Uppdatering! 
Hamburgertallriken blev mumsig, dock lite för många kalorier, pga avokadokrämen, men det är ju iallafall bra kalorier! ;)