C9 - Dag 2


Det här går ju faktiskt riktigt bra! :)
Var extra hungrig idag på morgonen/förmiddagen, tog ett päron från fria listan då, men sen hann hungern nästan gå över innan lunch-shaken, som jag tog först kl. 14. 
Idag fick det bli färska jordgubbar och lite kakao i shaken... Mycket bättre än gårdagens! Godare och mindre eftersmak av pulvret! Gjorde bara på 2 dl sojamjölk (istället för 3 dl) denna gång så idag fick jag i mig allt, utan dumping! :) Tror det gör mkt att ha färska bär, både godare och sötare smak! Skönt att  det går att få shaken godare... Eftersom man ska dricka den två ggr om dagen sen! Dock kommer jag nog oftast byta och ta en shake vid middag istället för lunch (det är tillåtet)... Dels för att slippa två shake i rad vid frukost och lunch, dels för att vi oftare äter tillsammans hela familjen vid lunch och dels för att jag är hungrigare vid lunch än framåt kvällen! 

Lånad bild. 

Promenaden idag tog jag så fort Tobbe kom hem vid lunch... Blev 4 km i raskt tempo, 40 minuter! Kände att jag hade lite mindre energi i benen än vanligt, men inte så farligt!

Trodde jag skulle må sämre idag, dag 2 är ju den värsta. Men jag mår som vanligt! Ingen huvudvärk eller humörsvängningar, och har inte blivit frusen! Tvärtom... Den där energin som de som gjort C9 pratar om, som brukar infinna sig efter några dagar eller efter avslutad diet, den fick jag i eftermiddags! Blev som en duracellkanin ett tag! ;)

Det blir ju bara lättare från och med nu me... Imorgon får man börja äta 600 kcal mat (mer om man tränar hårt eller är kille... antingen mer kcal eller en extra shake). Jag som kanske inte får i mig 600 kcal på en måltid (det är nämligen ganska mkt mat) kan äta lite till ytterligare en gång... Man får inte få i sig för lite heller, då slutar kroppen förbränna. Så blir nog inga problem resten av dagarna! :)


  
Uppdatering
Här är dagens resultat:


Min middag blev en smaksensation idag! ;)