C9 - Dag 1


Nu är snart dag 1 på min C9 avklarad. Det har gått fint, första dagen har man ju fortfarande energi från dagen innan. Man är självklart väldigt hungrig och det är lite jobbigt när övriga i familjen äter mat och man måste fixa med mellis och mat till barnen! 

Det tråkiga var att när jag väl fick ta en drink till lunch så tyckte jag den var skitäcklig trots blåbär i, jag fick inte ens i mig hela innan den stod mig i halsen (både pga smak och för att jag blev mätt) och sen dumpade jag på den och mådde dåligt efteråt! Suck, den ska man dricka 2 gånger om dagen sen! :/


Jag väntade till framåt sena eftermiddagen med att äta lite från fria listan. Eftersom man inte äter något mer än Aloe vera-shots efter lunch så kände jag att det behövdes bättre på kvällen än på förmiddagen!


På förmiddagen kom mormor förbi och hälsade på så då passade jag på att ta dagens promenad... Man "ska" bara gå en halvtimmes promenad i lugnt tempo första två dagarna, för att inte förbruka för mkt energi. Blev en rask promenad i 28 minuter för mig idag... Men sen har resten av dagen varit lugn här hemma, förutom dammsugning och några danspass på Lovis rum, så jag har nog inte förbrukat för mkt kalorier! ;)


Slaggutrensningen verkar funka iallafall, för jag har kissat galet mkt idag! ;)