Klätterapa


Sedan Vilgot upptäckte det här med att stå upp och klättra så är det det enda han ska göra, hela tiden! 

Idag på morgonen så ropar Lovis ifrån tv-rummet:  "Mamma, har Du ställt Vilgot upp?" Jag hade bara lämnat dem i några sekunder...


Även i badkaret ska han tyvärr ställa sig upp allt som oftast... Man kan inte längre sätta sig bredvid honom när han leker på golvet för då ska han bara klättra på mig... eller närmsta person som går att klättra på! Sist var andra mammor i riskzonen på Öppna förskolan! ;) Mitt mamma-hjärta är mer i halsgropen än i bröstkorgen! Bättre lär det inte bli när han börjar gå längst möbler också... För gå (när vi håller i) är också en favoritsyssla! 

Förresten, en uppdatering angående förra inlägget... Nu några dagar efter vi bytte tillbaka till 6-månaders välling och gröt så är magknipet borta och han sover hela nätterna igen! Halleluja! ;)

Fler tänder på G!

 
Senaste veckan har Vilgot sovit väldigt dåligt, varit lös i magen och lite gnällig. MIsstänkte tand på g,och det kan de ju bli gnälliga, febriga och lösa i magen av, men samtidigt tyckte jag inte han borde få magknip, gaser och bajsa så ofta av tänder. I lördags natt när jag satt uppe och försökte trösta väldigt ledsen bebis med magont så slog det mig... Vi har ju bytt till 8-månaders välling och gröt, vilket innebär fullkorn! Var iofs över 2 veckor sedan han började äta det, men magen måste ju inte reagaera direkt. Såklart, dumma mig, han har ju magont av fullkornen... Att jag inte tänkt på det! Men ändå tur att man ändå kom på det efter bara några dagar med magont! Så nu har vi bytt tillbaka till 6-månaders, och hoppas att det vänder snabbt!

Upptäckte dock igår att det även är tänder på gång... ett liten bissing har tagit sig upp i överkäken. Så både magont och tänder på en och samma gång... förstår att han varit lite extra gnällig!


 

Barnens rum

 
Nu är äntligen Lovis nya rum färdigt, och därmed har även Vilgot fått sig ett eget rum!
Tror ni vi har en lycklig 4-åring här hemma eller?! ;)

 
 
Vilgot har inte fått några större förändringar utan får nöja sig med Lovis gamla tapeter så länge.
Lite mer jabadabado-elefanter och småprylar bara... :)

 
 
Innan var Lovis nuvarande rum vårt sovrum och senaste tiden ett gästrum. Då såg det ut såhär:


Nu piper det i ugnen. Alldeles lagom! Lovis och jag har bakat efterrätt både tills ikväll då vi ska hem till barnens mormor och morfar, och tills imorgon då vi får besök av goda vänner! Doftar gott i hela huset! :)