Vilgot 9 månader


Vilgot blir 9 månader gammal på onsdag och tiden bara springer iväg, som vanligt! Jag hade gärna stannat tiden i några månder nu!


Roligast just nu är fortfarande att klättra... Det går inte att ligga eller sitta på golvet och leka längre, utan man ska klättra upp och stå överallt. Det börjar gå snabbare och snabbare att gå längst möbler också och han har fått in tekniken att ta sig tex från soffan till bordet. Han tar sig även upp och ner för trappor! Han har väldigt bra teknik för att ta sig ner till liggande igen när han står upp... Han böjer sig ner och stäcker ut ena handen... När handen är så nära golvet den kommer (ett par decimeter ifrån) så bara släpper han taget med andra handen och far i golvet och tar emot sig med händerna. Man blir rädd varje gång och tror att han ska slå sig... Men han bara dunsar i golvet och är nöjd och glad som vanligt! :)Han är fortfarande en glad kille och klagar sällan. Som förra veckan när han hängde med mig och Tobias till Ullared i två dagar... Inte ett gnäll på hela resan! Han är också väldigt nyfiken. När han tex åker kundvagn så vänder han sig om hela tiden så han ser framåt! 


Han testar sin röst en hel del och låter mest hela tiden! Dock inte lika framåt med talet som syrran, som kunde säga 5 ord vid 9 månaders ålder, men mycket ljud är det. När det kommer till ordliknande ljud så är det dada, papa, baba, titta och där som gäller! :)

Härmas är kul med... Man får ibland lyssna på Tobbe och Vilgot som sitter och grymtar "äh" efter varann! ;)

Han kan göra "indianrop" och spela på underläppen... Men han föredrar att göra det på sig själv! :)

Sover fortfarande bra... 12 timmar per natt, kl. 19-07 ungefär. På dagen sover han 2 gånger... Första gången redan vid kl. 9, och då sover han oftast tills jag måste väcka honom efter halv 11 för att hämta Lovis på förskolan. Sen sover han på eftermiddagen igen, runt kanske 2 timmar! 


Storasyrran är superrolig och det är väldigt kul när man får vara med de stora barnen och leka! :) 


Han har lite mer hår än syrran hade och det blir mörkare och mörkare! Så här snygg frisyr får han i badet!


Syrrans badfrisyr går inte av för hackor den heller! ;)