Belöna storasyster!
Lovis är världens bästa storasyster... men väldigt trotsig, förmodligen både pga att hon är i 4-års åldern och för att hon fått lillebror och uppmärksamheten till henne har minskat. Vi försöker tänka oss för... Försöker inte bli så arga när hon gör hyss (som hon förmodligen gör för att få uppmärksamhet) och försöker ge henne tid. 
Hon frågar nästan varje onsdag om hon får följa med på Vilgots babysim istället för att gå till förskolan. Idag fick hon det! Hade ändå ingen barnvakt som kunde hämta på förskolan och då får jag stressa hem. Oj vad glad hon blev!! :)


Hade förstaklassig hjälp i omklädningsrummet! Redo! 


Två nyduschade sötnosar!


Som belöning för att Lovis skötte sig exemplariskt inne i bassängen under babysimmet så blev det glass efteråt! :)


Stark och matglad kille


Innan så har Vilgot inte velat äta, prata eller skratta när han sitter upp... Det har varit som att han måste koncetrera sig för mycket på att sitta för att göra något annat. Men nu har han blivit stark och stadig nog för att både sitta, äta och skratta samtidigt! Och äta gör han gärna... och arg blir han om det inte går fort nog eller när han inte får mer! :)Man ska ha husvagn!

 
Häromdagen så uppfyllde Tobias och jag en liten dröm... vi köpte oss en husvagn!
Fyndade en riktigt fin Solifer 550 DL -89, med bara en ägare på. Den är väldigt välvårdad och en del är utbytt till nya fina saker... som takluckan, kylskåpet och rullgardinerna.
 
Ska man ha husvagn så är det ju nu när man har små barn och jag går mammaledig och vi är lediga mycket tillsammans över sommaren. Så vi bestämde oss för att unna oss det... :)
 
 
 
 
Lite piff med den så är vi riktigt nöjda!
Tobias ska fixa till utsidan... lite rengöring, vaxning, och byte av dekaler.
Jag håller på att städa, fylla den med saker och piffa insidan (nästan det roligaste med att köpa husvagn, haha)... Blir att sy nya gardiner och lägga på matchande matta och sådant småpiff. Tänkte först klä om dynorna också... men den stora soffgruppen kommer nog alltid vara nerbäddad till dubbelsäng, så då är det bara den lilla soffan kvar och de dynorna syns inte så mycket. Plus att de gamla dynorna faktiskt är otroligt fräscha! :)

Lovis har fått överslafen som går att bädda ner över lilla soffgruppen... och det soffhörnet får bli hennes egna hörn där hon kan kolla på tv, rita mm. Iallafall tills lillebror blir större och vi behöver bädda ner även den sängen! :)
Lovis är riktigt nöjd över sin säng och över att vi köpt husvagn... Igår blev det premiärmåltid inne i husvagnen och Lovis var lycklig! :)Före piff:

 
 
 
 
 
 
1