Dykar-Vilgot!

 
 

Inte sämre än syrran!


Det går ju inte för sig att mamma säger att jag ligger efter syrran om jag inte rullar runt idag!

Arg som ett bi låg han i den här ställningen ett bra tag...


...och till slut så....Såå nöjd med sig själv efteråt! 


Det var som att han hade bestämt sig för att klara det en gång... För sen låg han hur nöjd som helst på rygg utan att ens försöka rulla runt! :)

Vilgot 5 månader


Igår blev Ville Pille 5 månader!

 
Det jag har att säga om Vilgot 5 månader gammal är att han har alltid snutten över huvudet och bara en strumpa på! ;)
Lite mer finns det nog att säga om honom... men de grejerna är så typiskt honom just nu. Han lägger heeela tiden snutten över huvudet och kan sen inte få bort den... börjar sparka med benen och låter lite smått panikslagen... vi tar bort den och sen börjar han om igen. Självklart med en strumpa avsparkad också...
 
 

Vad finns det mer att säga?
Fortfarande en glad liten skit. Alltid superlätt att få ett leende från honom!
Sover okej... dock lagt till med en nattamning nu igen. Förmodligen en tillväxtperiod med större matbehov just nu. Älskar mat... är svårt att bara ge honom provsmakningar, han blir förbannad när han inte får mer! ;) Så en gång om dagen får han en portion gröt och fruktpuré.
 
 
Han rullar inte runt än... men är hela tiden mycket nära då han alltid rullar upp på sidan när han ligger på rygg på golvet. Om han inte rullar runt innan imorgon så kommer han ligga efter syrran... hon var 5 månader och 2 dagar när hon knäckte koden! :)
 
 Storlek 56 kläderna är helt borta ur hans byrå nu och 68 har fått flytta in. Dock kan han fortfarande ha 62... fast det börjar bli lite smått!
 
 
Vilgot tycker det är kul när man busar med honom... och det får gärna gå lite "vilt" till... han gillar att bli kittlad,  hoppa, skaka och flyga! :)
 
Precis som syrran gjorde så kollar han ofta "under lugg", fast han inte ens han något hår!

Idag har vi varit på BVC. Det var dags för spruta nummer två, så nummer väntar jag på febern. :(
Han väger nu 7660 gram, är 63,5 cm lång och huvudet är 42 cm.
En fin kurva!