Vilgot 6 månader

 
För en vecka sedan blev vår lilla bebis 6 månader gammal.Läkarbesöket vid 6 månader blir inte förrän i slutet på månaden, så därför var vi på en extra vägning några dagar innan halvårsdagen. Han växer som han ska och denna gång har han dragit iväg lite på längden, vilket jag misstänkte då han börjar se stor ut i sin liggvagn. 8,1 kg och 66 cm lång blev resulatet denna gång!

Syrran har börjat bli rolig och skrattas mycket åt... 
 


Det är inte konstigt att han växer, för han är matglad vår skruttunge. Favoriterna är fruktpure och gröt. Sött ska det va! Vanlig mat är ingen hit än så länge. Han ammar fortfarande ganska mycket, och ersättningen på kvällen håller vi på att byta ut mot välling (han får hälften-hälften just nu, både för att vänja magen och för att vänja sig vid nya smaken). Såg att Lovis hade fått börja testa lite smörgås vid 6 månader... så det måste jag testa om han vill ha idag! :)
Han är så söt när han äter för han säger Mmmm Mmm hela tiden! Idag gjorde han det faktiskt även när han fick Biffstroganoff... Fast glädjen blev ännu större när efterrätten kom! :)

 
Han har börjat röra sig åt alla möjliga håll... ligger aldrig kvar där man lägger honom. Det går lite framåt, en hel del runt och mycket bakåt! :) Igår fick jag tänka ett tag innan jag hittade honom....Fortfarande världens gladaste bebis som sällan gnäller. Blir om och om igen imponerad över honom när vi är i väg och han mest får ligga i vagnen eller bilstolen, men inte gnäller en enda gång!

 
Det är fortfarande superkul att flyga, skaka och leka "vilt". Lika lätt som vanligt att få honom att le, räcker oftast med att titta på honom. När han pratar är det ofta ett gällt "Aaaahh". Han gillar att prutta med munnen och har nån grej för sig när han gapar jättemycket, så hakan försvinner... ganska fult faktiskt! ;)

Tykänns knappt alls längre! :)
 


På halvårsdagen var vi på Ölands djurpark och han skötte sig exemplariskt! ❤️
 
Lovis 6 månader