"Sebben"


Givetvis skulle vi inte slippa undan alla sjukdomar som går just nu... Idag har Lovis feber och hostar! :/


Då får man givetvis godis och saft framför netflix på tvn. :)

Nu håller vi tummarna för att Vilgot klarar sig ifrån febern! 

Busigt bad!

 
När Lovis fick sin skena så fick jag kontakt med flera andra föräldrar som hade barn med höftledsluxation. Ingen annan hade varit med om att man inte fick åka in 1-2 ggr i veckan till sjukhuset för att ta av skenan och bada barnet. Verkar vara som Kalmar län är ganska ensamma om detta. Eftersom alla andra kan göra det så kan det ju inte vara någon fara att de är ur skenan en stund i veckan.

Så idag har vi varit lite busiga... vi har badat Vilgot själva här hemma! Ojojoj vad han njöt!! och det gjorde jag me! :)

 
Det var inte alls svårt att få ur honom utan att röra skenan, så vi har inte ändrat några inställningar på den. Jag höll i hans höft/ben hela tiden så han inte kunde sträcka ut benet, så jag ser inte att det kan vara negativt på något sätt att vi badat honom!
 
 
Efter badet var han jättenöjd och glad och somnade sen gott i vagnen!
 
 

Minifom

 
Är det någon som har kunskap om Minifom?
Började ju ge honom det i måndags. Han har mindre gaser men lika mycket magknip. Han får alltid väldigt ont några minuter efter han ätit. Även mellan måltider, men direkt efter är det värst! (Går över när han fått prutta/bajsa färdigt.)
Var någon som sa att de inte trodde minifom var bra... Att det är bättre att de får ut gaserna (minifom bryter ner gaser). Så jag vet inte om jag ska ge honom medicinen eller inte... :/

Han får även magdroppar och så undviker jag att äta lök, mjölk, apelsinjuice, stark mat mm. men inget verkar hjälpa. Några andra tips?? 
Hatar att se min skruttunge ha ont! :( 

Någon som vet hur mjölkproteinallergi brukar yttra sig? Som jag fattat så brukar det ge mer konstant magont... Vilgot får bara ont just när han behöver prutta eller bajsa (vilket han iofs gör relativt ofta), därimellan verkar han må finfint! Kan det vara mjölken då?
 

Igår var vi i Kalmar för att hälsa på mormor som ligger på sjukhuset igen! När vi kom hem blev vi bjudna på fredagsmys hos syrran! Efter att ha legat i bilstolen och vagnen hela dagen så tyckte Vilgot att det var skönt att få ligga i deras soffa framför brasan och bara njuta utan kläder! :)
 
 
Vi har förresten slutat med amningsnappen! Testade utan i onsdags kväll och det gick bra... Har sen kört utan hela tiden sedan dess. Han har lite svårare för att få grepp först, så har alltid haft med mig amningsnappen ifall att, men har inte behövt använda den! :) 
 
Nöjd tjej som fick sitta fram i morfars bil! :)