GOD JUL


God Jul och Gott nytt år från oss!

 
1

Vilgot 11 månader

 
Vilgot 11 månader är en herre med humör... han kan bli riktigt arg när han inte får som han vill, men oftast är humöret på topp som tur är! Han har alltid varit en glad bebis men de senaste veckorna, sen han blev av med höstens långa och envisa förkylning, så har han blivit ännu gladare! :) 
Han har även sovit bättre om nätterna och inte vaknat lika galet tidigt sedan han blev frisk. Dock verkar en ny förkylning vara på gång... han vaknade täppt idag och hostade en del på morgonen! Håller tummarna att det är något snabbt övergående...
 
Nu kryper han mycket mer än han ålar, även när det ska gå fort. Han har fått upp farten på krypningen riktigt bra! Han kan stå själv några sekunder men är så feg så kan sätter sig ner nästan direkt och vill helst inte prova alls... Att gå och hålla i bara en hand är också läskigt, även om man kan om man bara vill! ;)
 
 
 
Vilgot säger "där" på det mest sötaste sättet... När han ska visa något så räcker han upp hela handen i luften och viskar fram ett bedårande dääär! ;) De saker han förstår vad de är för något är lampan, snutten, Lovis, kissen och dada (pappa). 
 
Förutom det så är han inte så intresserad av att prata... Det nya ljudet han upptäckt är han skrika väääldigt gällt och högt (på ett glatt sätt)... Mindre charmigt kan jag tycka! ;)
 
Det Vilgot dock är mer intresserad av är att upptäcka... Det går hela tiden framåt, uppåt, neråt, ja överallt! Att få honom att sitta still i mer än 20 sek är näst intill omöjligt! 
 
Senaste dagarna har jag försökt få honom att klappa händerna, utan resultat. Men igårkväll när Lovis hade en show och jag applåderade åt henne så klappade han med en gång! :)
 
Vikt och längd har jag ingen koll på... blir läkarbesök sedan runt 1 års åldern. Men vi kan nog konstatera genom att titta på grabben att hans viktuppgång är stabil... ;)

Här kommer några foton på gullungarna från i mitten på november:

1

Äntligen på väg upp!

 
Då var äntligen efterlängtade tand 8 på väg upp...
Hoppas det är därför han är lite förkyld igen och att det går över snart!
Och så hoppas vi även på lite uppehåll i tandsprickning ett tag framöver nu! :)