Drömvagnen!


Äntligen! Efter bytande av vagndelar lite hit och dit så har jag äntligen den kombon jag vill ha! :)

 
 
Det är en 2014 uttagen i somras. Helt otroligt vad vagnar sjunker i pris så fort de är begagnade... Trots nyskick! 
 
Den liggdelen har jag ju haft till Vilgot hela tiden... köpte jag i höstas! Fast har haft den på vårt gamla grå City Cross chassi med 4 fasta hjul. Sålde av de svarta ligg- och sittdelarna vi hade till Lovis redan i somras. Köpte en ny grå sittdel förra veckan, men efter att ha fått ett bra bud på den ihop med vårt gamla chassi (bättre betalt än jag gav), och sen fått en bra deal på detta nya vita Super Nitro chassi med svängbara hjul och den gröna sittdelen, så kunde jag inte låta bli! Älskar Apple-färgen på Emmaljungas vagnar! :)
Idag kom pappa hem med de nya vagndelarna. Jag har jag fixat till chassit lite smått... tagit bort varningsdekal och satt på fälgtejp. Är supernöjd!!
Tack pappa för kördade av vagnar hit och dit... du är bäst!
Nu är bara frågan om jag ska sätta dit Vilgots namn även på detta chassi...?! :)
 

Förberedelser!

 
Idag stannar jag och Vilgot hemma från Öppna förskolan, och vi får nog skippa babysimmet imorgon också... Vilgot är förkyld. Märks inte så mkt på dagarna, men inatt kunde han inte andas så jag har praktiskt tagit varit vaken ända sen kl. 2 inatt... så vi är lite trötta båda två.

Jag passar på att börja pyssla inför Vilgots namngivning! För några dagar sedan så kände jag nästan lite stress över förberedelserna, speciellt inbjudningarna, då vi tänkte ha namngivningen i början på juni. Men sen bestämde vi oss för att vänta och ha den när min bror är hemma från USA, och det är inte förrän i slutet på juli... Så nu är jag istället ute i god tid. Inbjudningarna är nästan klara, fadderbrev skrivna, inköpslista och pyssel påbörjat. :) Nu tycker jag istället att det är alldeles för länge tills det är dags... Vill baka, pynta och duka NU! ;)

 
 
 
 
 
Älskar JaBaDaBaDo!!
 

Igår fick även Lovis vara hemma och vila. Misstänkte att hon hade feber i söndags kväll. Men hon var pigg hela dagen igår iallafall... Så idag är hon på förskolan. Igår fick hon hjälpa mig med räkningar och bokföring... Hon ville skriva Alla siffrorna själv, inkl. ocr-nummer och koder... Tålamodsprövande för mamma! ;)


Magläge


"Nackträning?! Vad är det? Jag trodde man skulle sova på magen!?" 


Storasyster lägger sig ganska ofta bredvid sin lillebror och säger "ta kort på oss!" :) Här är några av de senaste korten på syskonen!