Finbesök!

 
Lovade min käre far uppdateringar om mitt mående på bloggen, så är väl dags för ett inlägg igen! :)
 
Idag har jag inte lyckats få i mig något att äta alls, och knappt någon dricka heller. Så nu har droppet åkt på igen! Jag mår inte illa hela tiden, det typ kommer när smärtan blir värre... Och jag känner mig ibland sugen på nått... men så fort jag stoppar det i munnen så tar det tvärstopp och det bara växer i munnen på mig! Känns som ett bakslag, eftersom jag fått i mig mat någorlunda bra de andra dagarna. Men kanske inte så konstigt med tanke på att tamarna fortfarande står stilla och magen blir bara spändare och spändare! 
 
 
Det är tur Lovis kommer hit och äter upp mina köttbullar åt mig! ;)
 
Efter att jag hade vilat en stund på förmiddagen idag så vaknade jag med en spänd urinblåsa och fruktansvärd smärta i magen... Jag försökte resa mig för att kunna försöka gå och kissa, vill ju verkligen få igång kisseriet... Men hade för ont för att ens komma upp. Ringde på sköterskan och när hon kom in så bröt jag ihop... Såå trött på att fortfarande ha så ont och på att få bakslag hela tiden! 
De tappade mig direkt så jag skulle slippa resa mig och sen fick jag mer morfin och fortsatte vila. Vila är iallafall inga problem, man är ju helt slut... Förutom att det börjar kännas i hela kroppen nu att man spenderat mycket tid i den här sängen!
 
Eftermiddagen har varit betydligt trevligare, Tobias och Lovis har varit på besök. Lovis är så gullig mot mig och är väl medveten om att jag har ont i magen... Hon säger att doktorn ska laga mig, och hon frågar om bebisen mår bra! Underbara unge!!! 
 
Nu har jag fått mer illamåendemedicin och morfin, så nu hoppas jag att jag håller mig någorlunda pigg under kvällen... Så jag kan sova inatt sen! Sara och lilla Betty kommer strax hit på besök så får lite annat att tänka på som tur é... :)
 
Mys med Lovis innan de åkte hem!! Precis vad jag behövde! ❤️
 
1

Lägesrapport

 
Halloj på er... lägesrapport från kirurgavdelningen!
Natten har varit okej... Fick både panodil i dropp och morfin igårkväll som tog bort smärtan någorlunda. Vaknade vid halv ett inatt med värk i nedre delen av magen... Försökte kissa men gick fortfarande inte så blev tappad. Sen fick jag mer morfin och sov vidare. I morse var både smärtan och illamåendet tillbaka, så fick be om mera droger för att kunna komma upp. Har precis försökt äta lite gröt nu, men inget smakar gott och gör bara att jag mår illa, så fick inte i mig särskilt mycket.
 
Nu kom läkaren förbi. Ingen hemgång idag, som jag trodde. Han vill helst inte sätta kateter utan vill att jag får igång kissandet innan jag får gå hem... sa att jag skulle räkna med att det kan ta ett par dagar... Kan ju gå snabbare, men det måste få ta den tid det tar! 
 
Men jag försöker hålla mig vid gott mod! :)
 
1

Bakslag deluxe!

 
Man ska visst inte säga att man mår bättre... Det får man bara äta upp! 
Jag var så nöjd i eftermiddags... hade inte alls samma smärta, illamåendet var borta och jag fick ett nytt rum på avdelningen... Ett helt eget rum med tv!
Blev dock extremt trött efter middagen... Tänkte först att det var dumt att sova vid den tiden, att jag inte skulle kunna sova inatt sen. Men jag kunde inte hålla mig vaken, inte ens när jag satt upp. Somnade och vaknade innan sjutiden någongång.... Då hade nog smärtlindringen släppt för hade svinont igen och mådde illa som tusan! Fick mer droger och nu har jag lagt mig för natten... Hoppas innerligt att jag ska få sova inatt utan för mycket besvär! 
Inte kan jag kissa ikväll heller och inga fisar vill komma... 
 
Fan för det här... Kan det inte få gå åt rätt håll snart! 
Lägg till att jag fått slemhosta också, och föreställ er hur ont det gör i magen när jag hostar, så får ni ett riktigt gnällinlägg! 
Godnatt!! 
 
1