Hela familjen ute i snön!

Häromdagen när jag kom hem från praktiken var det riktigt härligt väder ute. Tobias var ute och skottade snö i trädgården. Han skottade gångar! Riktigt mysigt med gångar i så hög snö! =) Men det var ju inte för myshetens skull han skottade gångarna, utan han gjorde en gång till trädet där vi hänger fågelmat, och så skottade han fram bänken på gaveln så han kan sitta där och njuta av den allra första vårsolen när den väl kommer, utan att behöva vänta på att all snö ska smälta bort. Idag har han även skottat en gång runt till baksidan, till altan... så vi imorgon kan ta bort snön på altantaket. Det härligaste med att han skottade i trädgården var att det kom fram gräs!! och idag när det börjat smälta så är det bara gräs och ingen snö i gångarna! Länge sen man såg gräs! =)
Medans vi ändå var ute och höll på... att skotta, hänga upp fågelmat, och ta bort snö i hjulhusen på bilarna... så passade vi på att låta Nils gå ut för första gången. Hugo sprang ändå runt där också och hade så kul i gångarna, så då tyckte vi att det var ett ypperligt tillfälle att låta även Nils få leka ute! Dom var så söta när de sprang runt där helt lyckliga! =)

Idag har jag haft feber hela dagen, blev hemskickad från praktiken 2 timmar i förväg! hade jätteont i magen och mådde illa igår kväll, men när jag vaknade i morse så mådde jag bättre, så gick till praktiken. Men under förmiddagen fick jag feber, och den steg ganska fort. Så fick gå hem! Har legat och vilat under eftermiddagen. Sen var vi på banken. Bestämde tid med en mäklare för att värdera upp vårat hus. Så det blir på måndag! Spännande att se hur mycket renoveringen har gjort för värdet på huset! =) Sen var jag i stallet... inget roligt jobb när man har feber, men nödvändigt! Nu blir det att traska upp till Hanna och Rikard på fredags mys! =) Har inte mycket ork egentligen, men känner mig lika hemma där så kan lika gärna ligga sjuk där som här... och så får man ju god mat serverad! och trevligt sällskap! =)

Min brorsdotter!!

Här kommer en bild på nytillskottet i familjen!!

Noelia!

1

Blivit faster! =)

I morse kl 07.45 så blev jag faster igen...
Min bror Niclas och hans Pamela fick idag en liten dotter,
som vägde 3750 gram och var 53 cm lång!
Förlossningen hade gått snabbt, hon fick värkar inatt.

Hon har inte fått något namn än... för eftersom det blev en flicka var det
tydligen svårt för då kunde de inte döpa henne efter nån spelare i Everton. Hehe!

Återkommer med namn och bild senare!! =)Har precis kommit hem från stallet nu... Har ridit och sen hade vi arbetsdag i stallet.
Så nu är man trött i kroppen...
Men nu är det dags att åka iväg på buggkurs!! Det är jag, Tobbe, Hanna, Jimmy,
Anna och Carina som ska börja bugga!! Ska bli skitkul!!

Sen blir det middag i Bockara!

Kommer somna gutt ikväll!

Fridens!